Netwerken – een spirituele benadering

Acht toetsen

1.Gebruik de LIGHT vaak bij het netwerken.

2.Netwerken is gebaseerd op service.

3. Succes komt met een duidelijk doel.

4. Gebruik je intuïtie.

5. Netwerk met mensen die je leuk vindt.

6. Een netwerk van 100 mensen opent een magische deur.

7. Bepaal het netwerk dat u wel heeft.

8.Netwerken is een reis, God zal verlossen.

Het LICHT gebruiken tijdens het netwerken

Het LICHT staat voor LEVEN IN GODS HEILIGE GEDACHTEN. Het LICHT naar iemand sturen is hetzelfde als God vragen om hen te zegenen.

Stuur tijdens het netwerken het LICHT naar de mensen die je gaat benaderen. Stuur het LICHT naar je communicatie met hen. Als je op het punt staat om iemand een e-mail te sturen, vraag dan om het LICHT bij de e-mail te plaatsen. Als u op het punt staat iemand te bellen, vraag dan om het LICHT vooruit te sturen naar uw aanstaande telefoongesprek. Als je van aangezicht tot aangezicht praat, stuur dan vaak het LICHT. Gods energie zal hen dan omringen en beschermen en jouw communicatie met hen.

Plaats al uw netwerkcommunicatie in het LICHT en doe dit voor het hoogste goed. We vragen om het hoogste goed omdat het LICHT een zegen van God is, en het is Gods wil die we zoeken. Als we om het hoogste goed vragen, doen we een beroep op Gods wil, niet op onze wil. Gebruik de LIGHT vaak.

Netwerken als service

In de hoogste vorm is netwerken service. Elke keer dat we ons wagen en ons verbinden met een persoon, brengen we een zegen van vrede naar de planeet. Netwerken met een genereus hart is een spirituele actie die een geschenk van verruiming brengt voor iedereen die eraan deelneemt.

Als je mensen om contacten en ondersteuning vraagt, vraag je je misschien af ​​hoe je ze van dienst bent. Je dient ze door ze het LICHT te sturen. Je bedient ze door ze op een zorgzame en doordachte manier te benaderen. U dient hen door hen de kans te geven u te dienen. Want zoals men anderen dient, zal het universum hen dienen.

We hebben allemaal een netwerkfrequentie die gebaseerd is op ons geven en ontvangen. Als het netwerken alleen draait om ontvangen, kan de frequentie niet erg hoog gaan. We bouwen de frequentie op door zowel te geven als te ontvangen. Op een gegeven moment ontstaat er een natuurlijke stroom. Het geven en ontvangen wordt één. Genade begint het proces binnen te gaan. Wonderen gebeuren.

Netwerken gaat dus niet over onhandigheid, het gaat over dienen. Hoe meer we geven, hoe meer we openstaan ​​om te ontvangen. Terwijl het geven en ontvangen uit ons stroomt, lacht God naar ons en zegent ons.

Hoe ik een baan kreeg bij het WK

In 1994 kwam het WK (het internationale voetbaltoernooi dat elke vier jaar plaatsvindt) naar de Verenigde Staten. Ik wilde heel graag voor het WK werken. Mijn grootvader was een bekende voetbalscheidsrechter in Duitsland. Ik speelde het spel op de middelbare school en op de universiteit. In voorgaande jaren had ik het WK op het Spaanse televisienetwerk gezien en hoewel het enige woord dat ik begreep GOAL was, genoot ik enorm van de uitzendingen.

Mijn strategie om een ​​baan te krijgen was als volgt: ik zou het personeel op het WK leren kennen en ik zou ze DIENEN totdat ze me in dienst namen.

Het eerste wat ik deed was vrijwilligerswerk doen voor een speciaal evenement dat het WK in New York City hield. Ik heb me zo vroeg mogelijk vrijwillig aangemeld. Het bleek dat ik daardoor veel meer contact had met de WK-staf dan ik anders zou hebben.

In de zomer van 1992 kreeg ik een baan bij de Olympische Zomerspelen in Barcelona. Ik zou ticketmanager zijn voor een van de sponsors. Het bedrijf waarvoor ik werkte, had duizenden overtollige tickets besteld, dus nodigde ik de leidinggevenden van het WK uit voor de Spelen van Barcelona. Ik vertelde hen dat het mij een genoegen zou zijn om hen van tickets te voorzien. Twee afzonderlijke groepen van World Cup executives en managers kwamen naar Barcelona en maakten gebruik van tickets, waaronder de CEO.

Enkele maanden later kreeg ik een baan aangeboden bij het WK als directeur Ticketing. De combinatie van netwerken en service heeft duidelijk deze baan voor mij gecreëerd.

Succes komt met een duidelijk doel

Als je duidelijkheid vaag is, is netwerken zelden succesvol. Wanneer uw duidelijkheid 100% kristalhelder is, is netwerken zelden onsuccesvol.

Wanneer uw duidelijkheid vaag is, zullen mensen niet reageren op uw netwerkverzoeken. Wanneer uw duidelijkheid scherp is, zijn mensen gedwongen om te reageren op uw netwerkverzoeken.

Duidelijkheid kan worden gecreëerd door de technieken die in dit boek worden genoemd: schatkaarten, ideale scènes en seeding. Netwerken kan ook de duidelijkheid vergroten. Terwijl we praten en mensen ondervragen, beginnen we ons af te stemmen op wat we leuk vinden en wat niet.

Gebruik je intuïtie

Intuïtie kan netwerken gemakkelijk maken. Je intuïtie kan je vertellen met wie je contact moet opnemen. Het kan u ook vertellen hoe u contact met hen kunt opnemen en wanneer u contact met hen moet opnemen. Toen ik bijvoorbeeld voor het eerst op het punt stond dit boek gepubliceerd te krijgen, stelde ik een lijst samen van ongeveer 15 mensen die ik kende en die op de een of andere manier verwant waren met het uitgeversvak. Mijn intuïtie zei dat ik maar met één persoon (JG) contact moest opnemen en binnen drie weken via e-mail.

Waarom zou ik drie weken wachten? Er is een concept genaamd: “Gods timing”, waar ik me aan probeer te houden door naar binnen te luisteren. In Gods timing (niet mijn timing) is er een grotere afstemming met Spirit. Zo vaak, als ik me bezighoud met de activiteiten van mijn leven, vraag ik: “Wat is Gods timing?”

Door je intuïtie te herbronnen, kun je een hoop onnodige inspanning omzeilen. Uiteindelijk is netwerken kwalitatief, niet kwantitatief. Het gaat er niet om met hoeveel mensen we contact hebben; het gaat om de kwaliteit van elk contact dat we leggen. Intuïtie brengt grote precisie in het netwerkproces.

Het ontwikkelen van je intuïtie vereist tijd en oefening. Je kunt het licht zaaien en sturen naar de uitbreiding van je intuïtie. U kunt vragen opschrijven en ‘s nachts onder uw kussen leggen zoals; “Met wie kan ik netwerken?” Bewust zijn dat alle antwoorden in ons liggen, is een belangrijke vooruitgang in de richting van het openen voor je intuïtie.

Netwerken met individuen

Een van de leuke dingen van netwerken is dat je nooit hoeft te netwerken met mensen die je niet mag. Waarom? Omdat netwerken met mensen die we niet leuk vinden zelden of nooit werkt. In deze zin zijn onze vrienden een van de beste bronnen voor netwerken. Onze vrienden kennen vaak iemand in het bedrijf of de branche die we proberen te betreden. Onze vrienden kunnen ons verbinden met waar we heen willen.

Netwerken met mensen die we niet kennen, kan ontmoedigend zijn. (Ik vind het vaak leuk om het pad te vergemakkelijken door een brief te schrijven voordat ik echt met ze spreek.) De belangrijkste sleutel in communicatie met een vreemde is om duidelijk te zijn in je doel. Uw doel moet duidelijk naar voren komen in uw brief of communicatie.

Ten tweede, wees specifiek. Noem de mensen die je kent die ze kennen. Noem uw eigen specifieke successen die hen zouden kunnen interesseren. Noem specifiek werk of successen waarbij het individu betrokken is geweest. Communiceer met mensen over wat ze doen en waar ze om geven. Laat je woorden trillen van zorgzaamheid en bedachtzaamheid.

Netwerken via een organisatie

Om een ​​succesvolle netwerker te zijn, moet je een bepaald aantal mensen kennen en toegang hebben. Dit is uw netwerkbasis van contacten. De ideale netwerkbasis is minimaal 100 personen. Deze mensen zijn bereid en in staat om u te ondersteunen bij uw netwerkinspanningen. Deze mensen kunnen je op minstens twee manieren ondersteunen, door contacten of door gebed/spirituele ondersteuning.

Waarom 100 mensen? 100 is een aantal transformaties, zoals in het concept van de 100e aap. Het concept achter de 100e aap is dat wanneer 100 mensen of apen nieuw gedrag aanleren, dit nieuwe gedrag zich snel door de rest van de populatie verspreidt. Wanneer die 100e aap het nieuwe gedrag leert, is het alsof er een magische deur is geopend. Wanneer we 100 (of meer) solide contacten ontwikkelen, gaat er een magische deur open. Er treedt een vergrootglaseffect op bij ons netwerken, het is niet alsof we slechts 100 mensen kennen, het is alsof we 10.000 mensen kennen of het is alsof we iedereen kennen. Het universum beloont ons voor ons doorzettingsvermogen, en een nieuwe uitgestrektheid van het universum opent zich voor ons. De reis op ons carrièrepad wordt dynamischer.

Netwerken is zorgzaam de wereld in gaan. Als je geen 100 mensen kent, is het aan te raden om met meer inspanning de wereld in te trekken en te netwerken. Een andere reden is wiskundig, als je 100 mensen kent die elk 100 mensen kennen die elk 100 mensen kennen, enz.; je begint toegang te krijgen tot een groot aantal mensen.

Heb je 100 mensen nodig voor een bevredigende carrière? Nee. Het creëren van deze contactenbasis zal echter uw loopbaanproces versnellen en een vreugdevolle uitbreiding naar voren brengen.

De gemakkelijkste manier om uw basis te creëren, is door u aan te sluiten bij anderen in een soort groep of organisatie. De beste organisaties hiervoor zijn religieuze/spirituele organisaties en organisaties die dienstbaar zijn. Mensen in deze groepen zijn vaak zorgzaam, attent, servicegericht en daardoor zelf ook vaak goede netwerkers. Toen ik bijvoorbeeld lid was van Big Brothers, schreef ik Roy Disney, die in hun raad van bestuur zat, en hij regelde een interview voor me bij de Walt Disney Company.

Door betrokken te raken bij dergelijke groepen, kunt u uw giften in de wereld vergroten, uw leven verheffen en uw minimum van 100 personen realiseren. Als mensen die in de moderne wereld leven, hebben we veel op ons bord – dit wordt praktische spiritualiteit genoemd.

Bepaal uw ondersteuningsnetwerk

De meeste mensen onderschatten hun ondersteuningsnetwerk. Ik vroeg onlangs iemand hoeveel mensen ze had om haar te steunen, en ze zei niemand. Ik wist toevallig dat ze tot een spirituele groep behoorde waar ze minstens 50 mensen kende. Daarnaast deed ze service en had ze daar contacten. Ze had vrienden op het werk en uit eerdere banen.

Om boven de drempel van 100 te komen, moet je weten wat je startpunt is. Je moet ook erkennen wie je al hebt om je te ondersteunen, zodat je ze kunt gebruiken wanneer dat nodig is.

Er zijn zoveel manieren waarop we nuttige contacten in ons leven kunnen en hebben gelegd: vrienden, vrienden van onze vrienden, mensen van het werk en eerdere banen, onze buren, middelbare school- en universiteitscollega’s, mensen die onze ouders kennen en/of onze partner kent , organisaties waaraan we deelnemen, religieuze instellingen, spirituele groepen, onze favoriete verkopers en servicemensen, mensen die we hebben ontmoet op feesten en andere bijeenkomsten, enz.

Het is aan te raden om een ​​lijst met namen te maken met een totaal aantal. Totdat je de magische grens van 100 hebt bereikt, is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Terwijl je verder gaat met je netwerkavonturen, is het belangrijk om te weten wie je in de buurt hebt om je te ondersteunen.

Netwerken is een heilige reis

Wanneer we samenwerken met God, wordt netwerken een heilige reis, vol verrassingen. Het is niet te zeggen met wie we zullen afspreken. We zullen mensen ontmoeten die ons enorm van dienst zullen zijn en mensen voor wie we een enorme dienst zullen zijn. We zullen geweldige vrienden ontmoeten. We zullen leuke mensen ontmoeten, liefhebbende mensen, creatieve mensen en mensen die echt kunnen koken. Het wordt zo’n genot.

Lees ook Zijn CIO’s klaar voor de komst van Software Defined Networking (SDN)?

About the Author

You may also like these